Rólam

Rólam

Kedves Olvasó!

Bizonyára már te is észrevetted, hogy ez egy inspirációs oldal, mely a gasztronómia világágából merít ihletet.

Az ételek iránti szeretetem egészen kisgyerek koromra nyúlik vissza, hiszen már nagyon fiatalon a Nagymamámnak segítettem a konyhában. Az évek alatt fokozatosan mélyítettem el tudásomat a gasztronómiában, és volt szerencsém megismerni más nemzetek ételeit is, hiszen több nyáron keresztül dolgozhattam az Amerikai Egyesült államokban.

Ez nekem nemcsak egy hobbi, vagy egy elfoglaltság. Sokkal több annál. Amikor a konyhába lépek, egy teljesen új világ nyílik meg előttem. Olyankor képes vagyok elengedni a mindennapi élet problémáit, és csak az ízekkel, illatokkal, textúrákkal foglalkozom. Mikor a végeredmény látva és kóstolva mások is elismerősen biccentenek, akkor a legboldogabb ember vagyok az egész világon.

Pontosan emiatt az érzés miatt szeretném, ha az ételeim másokat is inspirálnának. Az oldalamon folyamatosan fognak érkezni receptek, ötletek, praktikák, melyeket különleges, a rám jellemző egyedi stílusban fogok nektek prezentálni.

Zárásképpen pedig szeretnék veletek megosztani egy idézetet:

„A főzés voltaképpen szeretetteljes és önzetlen tevékenység, ami a szakács számára is örömmé válik a vendégek révén” (Stefan Andreas)